Fiskeridirektøren har den 15. februar 1999 med hjemmel i § 3 i forskrift av 7. november 1994 om omregningsfaktorer fra produktvekt til rundvekt bestemt:
I
I forskrift av 1. januar 1999 om nye omregningsfaktorer for produkter av sei, torsk, hyse , uer og blåkveite gjøres følgende endringer:
3. Sei, filet uten skinn med bein. Maskinelt kappet:2,80
5. Sei, filet uten skinn uten bein. Maskinelt kappet: 3,00
Omregningsfaktorene gjelder fra 1. februar 1999.
II
Denne forskrift trer i kraft straks.
Forskriften lyder etter dette:
NYE OMREGNINGSFAKTORER FOR PRODUKTER AV SEI, TORSK, HYSE, UER OG BLÅKVEITE.
Fiskeridirektøren har den 1. januar 1999 med hjemmel i § 3 i forskrift av 7. november 1994 om omregningsfaktorer fra produktvekt til rund vekt fastsatt nye omregningsfaktorer for
følgende produkter til rund vekt:
1. | Sei, hodekappet uten ørebein. Maskinelt kappet: | 1,60 |
2. | Sei, filet med skinn og med bein. Maskinelt kappet: | 2,55 |
3. | Sei, filet uten skinn med bein. Maskinelt kappet: | 2,80 |
4. | Sei, filet med skinn uten bein. Maskinelt kappet: | 2,85(*) |
5. | Sei, filet uten skinn uten bein. Maskinelt kappet: | 3,0 |
6. | Sei, filet med skinn uten bein uten buklapp. Maskinelt kappet: | 3,35 |
7. | Sei filet uten skinn uten bein uten buklapp. Maskinelt kappet: | 3,80 |
8. | Uer, japankuttet | 1,95 |
9. | Torsk, filet med skinn uten bein. Maskinelt kappet: | 2,95(*) |
10. | Hyse, filet med skinn uten bein. Maskinelt kappet: | 2,80(*) |
11. | Blåkveite, japankuttet uten spor: | 1,50(*) |
Faktorene merket med * er etablert med administrativ status. Det vil si at de er etablert på basis av et av et foreløpig beslutningsgrunnlag, og vil gjelde inntil et komplett datagrunnlag foreligger.
Omregningsfaktorene gjelder fra og med 1. februar 1999.
ND/EB