Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på fiskeridir.no for å forstå hvordan besøkende bruker nettsiden, slik at vi kan forbedre tjenestene våre. Du kan hele tiden endre samtykket ditt her.

Velkommen til oss: Ny assisterende fiskeridirektør

Mette Sørfonden tiltrer i rollen som assisterende fiskeridirektør 2. september 2024. 

— Jeg er veldig engasjert i det maritime, ikke bare fordi jeg er oppvokst i havbyen Bergen og har hatt sjøen nært hele livet, men også på grunn av direktoratets viktige samfunnsoppdrag, sier Mette Sørfonden. 

Mette Sørfonden Foto: Forsvarsmateriell kommunikasjonsavdeling

Den assisterende fiskeridirektøren er viktig for den strategiske utviklingen av Fiskeridirektoratets samfunnsoppdrag. En kunnskapsbasert og fremtidsrettet fiskeri- og havbruksforvaltning er en forutsetning for å realisere potensialet for økt verdiskaping i marin sektor. 

— Jeg gleder meg til å bli en del av en trygg og forutsigbar forvaltning, og i det kunne støtte fiskeridirektøren og de ansatte i arbeidet som en lagspiller, sier Sørfonden. 

Fiskeridirektoratet har rundt 440 ansatte, og vel halvparten jobber fra vårt hovedkontor i Bergen. Stillingen som assisterende fiskeridirektør har kontorsted ved vårt hovedkontor. 

— Jeg er godt fornøyd med at vi har ansatt en med bred erfaring innen offentlig forvaltning, med god kunnskap om etats- og virksomhetsstyring, sier fiskeridirektør Frank Bakke-Jensen. 

Sørfonden kommer fra stillingen som daglig leder i Bolaks Service. 

Oppdatert: 16.07.2024