Besøk oss på Nor-Fishing

Fiskeridirektoratet ønsker alle velkommen innom på standen vår på årets Nor-Fishing i Trondheim. Vi deler blant annet ut miljøprisen tirsdag, har miniseminar om «nye» arter og nye muligheter onsdag og inviterer brukerne til å si sin meining om nye tjenester på fiskeridir.no

Vi har to viktige hensikter med å delta på Nor-Fishing. Det ene er å møte våre brukere og ha en god dialog om ulike temaer som berører dem. Det andre er å bruke standen til å dele kunnskap med publikum. På sidene om Nor Fishing på fiskeridir.no finner du en oversikt over alle fra Fiskeridirektoratet som du kan møte på stand D 301.

Siste nytt fra sild- og makrellfronten

Der finner du også et program over hva som skal foregå de fire hektiske dagene fra 16. – 19. august i Trondheim. For 10. år på rad deler vi ut Fiskeridirektoratets Miljøpris på åpningsdagen. Alle som vil er velkommen og prisen blir delt ut av fiskeriminister Per Sandberg og fiskeridirektør Liv Holmefjord.

– Vi har også i år satt sammen et program med vekt på såkalte miniforedrag eller miniseminar. Spennvidden er stor fra en gjennomgang av tilstanden for leppefisk, via et seminar om såkalte nye arter til presentasjon av vårt nye kartprogram og et miniseminar i regi av Havforskningsinstituttet der siste nytt fra sild- og makrellfronten blir presentert. Fredag avslutter vi foredragene med en litt uhøytidelig rådgivningsrunde med Thorvald Tande jr. og Øyvind André Haram. Og selvfølgelig serverer vi vår berømte fiskesuppe hver dag, sier kommunikasjonsdirektør Olav Lekve.

Bli din egen fiskeridirektør og vinn iPhone 6

I tillegg til miniforedrag vil vi vise en første demo av nye tjenester på fiskeridir.no. I den forbindelse ønsker vi at brukerne og andre interesserte stikker innom standen og forteller oss hvordan de nye tjenestene skal være. Planen er å legge til rette for at brukerne selv skal logge seg på fiskeridir.no og finne informasjon som er relevant for dem og i tillegg kunne legge inn rapporter, søknader og til en viss grad kunne justere egne opplysninger. Møt opp på stand D 301 og hør med om hvordan du kan «bli din egen fiskeridirektør».

Hvis du møter opp på standen og tar en «selfie» på et bestemt punkt på standen og poster bildet på facebooksidene våre, er du med i trekningen av en iPhone 6.

Oppdatert: 15.08.2016